La història de l'Arbre dels desitjos

Petita història de l'Arbre dels desitjos


En una petita escola del centre de la ciutat, els alumnes van decidir plantar un arbre màgic que tornés l’alegria a totes les mares i pares que, preocupats per la crisi, els diners, els polítics i un munt de problemes més, s’havien oblidat de somriure.
Cada nen i cada nena va escriure o dibuixar en un paper, verd com l’esperança, el seu desig més profund. Alguns eren senzills i fàcils d’aconseguir, mentre que d’altres eren tan estrambòtics com la pròpia imaginació. Una nena, fins i tot, va demanar que tornessin a viure els dinosaures entre nosaltres...
Un paper dins una ampolla: així és com van anar col·locant tots i cadascun dels seus somnis, fins a formar el gran arbre dels desitjos que faria somriure de nou a tots els Grans.
Explica la història que, la nit del  5 de gener, ses Majestats els Reis d’Orient anaven per la ciutat repartint els seus regals i van quedar fascinats per un gran arbre ple d’il·lusió que, sense cap llum, il·luminava tot el barri del Raval mentre grans i petits dormien, somniaven i no paraven de somriure.


PER CONSTRUIR L’ARBRE DELS DESITJOS:
  • AMPOLLES D’AIGUA DE 1’5L. (SENSE PAPER I AMB TAP), QUE DEIXAREM EN UN RACÓ DEL PATI.
  • ESCRIU O DIBUIXA EN UN PAPER VERD EL TEU GRAN SOMNI O DESIG.

ENTRE TOTS FAREM QUE ARRELI!!


Entrades populars