Carta dels follets de la ciutat

Barcelona, 25 de Novembre de 2014

Estimats nens i nenes de l’Escola Vedruna Àngels, 
En primer lloc ens voldríem presentar, ja que segurament no ens coneixeu, tot i que pot ser que, algú de vosaltres ens hagi vist... (si es així no ho dieu a ningú, si us plau!)
Som una família de follets que viu al vostre petit i màgic bosc de moreres i fa anys que us veiem créixer, jugar, riure i plorar... també hem observat que, quan s’acosta Nadal, tots i totes esteu així com... més alegres, feu més bondat, canteu més i, en general, creiem, que es respira una cosa que vola per l’aire i no es veu, i que els humans en dieu AMOR.
Com sabeu (o no), a nosaltres no ens agrada deixar-nos veure però, tot i així, hem decidit que volíem col·laborar a fer que el vostre Nadal sigui especial; Per tant, després d’una llarga reunió familiar amb tots els follets de les Moreres hem pensat que si ens feu el favor de portar escrit i/o dibuixat a la cartolina que us han repartit, allò que creieu que teniu per donar i que us fa sentir feliços, nosaltres deixarem que pengeu tot aquests somnis, desitjos i pensaments entre les branques de casa nostra, per fer d’aquest petit bosc de Moreres el lloc més màgic del món.
També podeu portar totes les oueres de cartró i rotlles de paper higiènic que trobeu, ja que hem sentit, espiant una mica a les vostres mames i papes (no els hi digueu, eh?!) que volen construir un gran arbre de Nadal per fer que l’escola i tots vosaltres pugueu rebre  amb tots els honors al Patge de Ses Majestats els Reis d’Orient.
Sense res més a dir, ens acomiadem recordant-vos que gràcies a vosaltres, aquesta escola i aquest petit bosc de Moreres, és el millor lloc per viure una família de follets de ciutat com nosaltres. 

Gràcies per ser feliços!


Entrades populars