VOLUNTARIS PER COL·LABORAR EN LA MILLORA DE L'ESCOLA

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA i l’Escola volem millorar l’estat del pati, jardinet i sobretot la paret de la Pau que està molt malmesa. És per això que organitzarem un dia per a que qui vulgui ens pugui venir a ajudar.

Necessitem voluntaris per pintar i també per netejar i refer la paret de la Pau. Ens aniria molt be tenir pares i mares que sàpiguen fer feines de paletes, que sàpiguen de jardineria o que tinguin ganes de pintar. 

Qui s’hi vulgui afegir només cal que vagi al Manel i s’apunti. 

Seria trobar-nos un dissabte al matí, el dia es concretarà més endavant quan es pugui veure quantes famílies podrien donar un cop de mà.

L’Escola us convidarà a esmorzar!!!

Gràcies per la vostra ajuda  i per col·laborar per fer l’Escola més bonica i acollidora.

L’AFA



Queridos padres i madres,

Des del AFA i la Escuela queremos mejorar el estado del patio, jardín  y sobretodo la pared de la Paz que está en muy mal estado. Por este motivo vamos a organizar un día para que quien quiera venga a ayudarnos.

Necesitamos voluntarios para pintar y también para limpiar i reconstruir la pared de la Paz. Nos gustaría mucho tener padres y madres que sepan hacer trabajos de paleta, de jardinería o que tengan ganas de pintar.

Quien tenga ganas de participar solo tienen que ir a Manel para que les apunte.

Seria encontrarnos un sábado por la mañana, el día lo concretaremos más adelante cuando sepamos cuantas familias podrían venir.

La Escuela nos invitará a desayunar!!!

Gracias por vuestra ayuda y por colaborar  para hacer la Escuela más bonita y acogedora.


El AFA

Entrades populars