AFA VEDRUNA CONTRA LA HOMOFOBIA













Fa uns dies ens va arribar, a través de correu ordinari, un llibret sobre l'adoctrinament sexual que els nostres fills pateixen a les escoles, editat pel grup ultracatòlic i ultradretà HazteOir. El fulletó se centra, bàsicament, en les lleis autonòmiques que protegeixen les persones del col·lectiu LGTBI d’una manera clarament homòfoba, interpel·lant directament als pares: "¿Sabes lo que quieren enseñarle a tu hijo en el colegio? Las leyes de adoctrinamiento sexual”.

Un cop superat l’estupor inicial, les integrants de l’AFA hem considerat oportú posicionar-nos i emprendre accions de queixa oficial. No podem permetre’ns que es faci apologia de l’homofòbia enviant un fulletó d’aquestes característiques a les nostres escoles, on la tolerància, el respecte i la no discriminació són pilars bàsics.

Hem enviat comunicats a la FaPaC (Federació d'AMPES de Catalunya),  a la CCAPAC (Confederació Cristiana d'AMPES de Catalunya) i també a l'OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA.

En aquests moments, podem comunicar-vos que la FaPaC ja s'ha posat en contacte amb nosaltres per agrair l'avís i informar que estan recopilant dades i per tal de poder fer front comú i presentar denúncia tant al Síndic de Greuges com al Departament d'Ensenyament.

Si algú té interès en consultar el contingut del fulletó, es pot posar en contacte amb l’AFA.

Comentaris

Entrades populars